Fits

Fits zijn slippers met geïntegreerde therapeutische zool

Fits

In 60% van uw tijd verkeert u zich in omstandigheden die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen. Denk aan situaties als blootsvoets lopen thuis, zomerse periodes of religieuze redenen. Typische momenten waarop u graag open schoeisel draagt met een therapeutische of orthopedische ondersteuning.

FITS heeft dé oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. FITS biedt volledig op maat gemaakte therapeutische of orthopedische sandalen en slippers voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik.
Aanmeten Fits
Voor het aanmeten van FITS sandalen of slippers bent u bij Podotherapie van der Pas bij het juiste adres. Door middel van de gemaakte 3D scan in combinatie met een aantal specifieke aanmeettechnieken kan uw podotherapeut/registerpodoloog ervoor zorgen dat uw volledig op maat gemaakte slipper of sandaal perfect op uw voet aansluit.


Modellen
FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen, zodat u ze het hele jaar kunt dragen. In de lente en in de zomer lekker buiten, en in de herfst en winter thuis als dé in-huis sandaal.

Bekijk de volledige collectie op www.fitsyourfeet.nl