Vacature: Podotherapeut

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een

Enthousiaste Podotherapeut  (m/v)

(fulltime/parttime) Ben jij graag de hele dag aan het behandelen, dan willen wij met jou in contact komen.
Functieomschrijving:
De functie kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Je voert zelfstandig een onderzoek uit en je stelt voetbehandelingsplannen op. Met je collega's onderhoud je een relatie waarin kennis, analyses en ervaringen uitgewisseld worden. Dit alles vraagt om een deskundige podotherapeut die in staat is zelfstandig te werken.
Functie-eisen:
Je bent een representatief en proactief persoon met een patiëntgerichte instelling en een positieve werkhouding. Je bent gediplomeerd podotherapeut, werkt graag in teamverband en kan ook zeker zelfstandig werken en bent flexibel. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent integer. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit. Ervaring is gewenst, maar zit je in de eindfase van jouw opleiding dan kun je ook op deze vacature reageren.
Wat bieden wij:
-       Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding. Je krijgt de mogelijkheid om bij-en nascholing te volgen en congressen bij te wonen. -       Een uitdagende en afwisselende baan in een klein team van gemotiveerde professionals. -       In bezit van rijbewijs B.

Een goede werksfeer en samenwerking vinden wij erg belangrijk. Er is voldoende ruimte voor overleg en we proberen elkaar zoveel mogelijk te ondersteunen.

Wil jij werken in een leuke dynamische praktijk, met meerdere onderzoeklocaties in Zuid-Holland en Noord Brabant. Stuur dan je CV met korte motivatie naar: praktijkmanager@podotherapievanderpas.nl of naar onderstaand adres.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op deze website.

Podotherapie Van der Pas B.V.
J.S. Bachlaan 1
2264 VB Leidschendam
www.podotherapievanderpas.nl
070-3277634