Vergoedingen

Podotherapie en podologie worden vaak vergoed vanuit uw aanvullend pakket en gaat niet ten koste van uw eigen risico

Tijdens uw eerste bezoek aan de podotherapeut/registerpodoloog zal een onderzoek plaatsvinden, aansluitend wordt met u de therapiemogelijkheid besproken.

Het versturen van de facturen op rekening en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Infomedics. De ontvangen factuur betaalt u aan Infomedics Voor vragen over uw factuur en de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar www.infomedics.nl . Voor overige vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met de servicedesk van Infomedics 036-2031900.

De factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar, u dient zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar indien er onduidelijkheden over de vergoedingen zijn. Nota’s kunnen niet worden gewijzigd. Vergoedingen voor podotherapie gaan niet ten koste van uw eigen risico omdat ze in het aanvullende pakket zitten.

Informeer bij uw maatschappij of en hoe Podotherapie en podologie worden vergoed.

Op de site van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) kunt u ook informatie vinden over de vergoedingen voor podotherapie. www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht

Op de site van Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie (stichting LOOP) kunt u ook informatie vinden over de vergoedingen voor podologie. www.loop.nl/vergoedingen

Vergoedingen